Etsitkö tekijöitä tai toteuttajaa teollisuushalli- tai tuotantotilahankkeellesi? Meiltä löydät kattavat palvelut ja osaavat tekijät sekä yksittäisiin työvaiheisiin että koko hankkeen toteutukseen.
Ota yhteyttä puh. 0400 732 857

Edustusliike Ilkka Häkli, rakennustarvikkeet ja -palvelut pienrakentajille.
Edustusliike Ilkka Häkli, rakennustarvikkeet ja -palvelut rakennusliikkeille.

Teollisuushallit - suunnittelu, tarjoukset ja toteuttaminen

Toteutan yhteistyökumppaneitteni kanssa teollisuushallien rakennusprojekteja sisältäen suunnittelun, rakennustarvikkeiden ja elementtien hankinnan sekä rakennustyön toteuttamisen. Rakennustarvikkeille ja hallin eri elementeille etsin sopivimmat ja edullisimmat vaihtoehdot ja toimittajat. Yhteistyökumppaneitani ovat suunnittelija, rakentajat sekä tavaran- ja eri elementtien toimittajat.

Pääosin teollisuushallihanke etenee siten, että asiakas ottaa yhteyttä joko minuun tai suunnittelijaan. Sovitaan toimitussisältö, aikataulu sekä muut yksityiskohdat ja laaditaan sen pohjalta sopimus. Tämän jälkeen voidaan aloittaa teollisuushallin varsinainen suunnittelu. Suunnitelman pohjalta lähden etsimään ja kilpailuttamaan tavarantoimittajia eri elementeille, kuten betonielementeille, ulkoseinille, kattoristikoille ja kattopelleille. Käydään tarjoukset läpi, suoritetaan valinnat ja tehdään tilaukset. Tämän jälkeen pyydän tarjoukset teollisuushallin rakentamisesta. Yhdessä asiakkaan kanssa valitaan sopivin toimittaja/toimittajat toteuttamaan hallin pystytys. Koko projekti vie aikaa noin 3-6 kuukautta hallin koosta ja toteuttamisratkaisusta riippuen.

Yhteistyökumppaneita:

 

Avainsanat: teollisuushalli, varasto, varastotila, tuotantotila, karjasuoja, konehalli, suunnittelu, rakentaminen

Palvelua rakentajille jo vuodesta 1987!