Etsitkö tekijöitä tai toteuttajaa teollisuushalli- tai tuotantotilahankkeellesi? Kauttani kattavat palvelut ja osaavat tekijät sekä yksittäisiin työvaiheisiin että koko hankkeen toteutukseen.
Ota yhteyttä puh. 0400 732 857

Teollisuushallit - suunnittelu, tarjoukset ja toteuttaminen

Toteutan yhteistyö­kumppaneit­teni kanssa teollisuushallien rakennus­projekteja sisältäen suunnittelun, rakennus­tarvik­keiden ja elementtien hankinnan sekä rakennustyön toteut­tamisen. Rakennus­tarvikkeille ja hallin eri elementeille etsin sopivim­mat ja edullisimmat vaihtoehdot ja toimit­tajat. Yhteistyö­kumppaneitani ovat suunnittelija, rakentajat sekä tavaran- ja eri elementtien toimittajat.

Pääosin teollisuushalli­hanke etenee siten, että asiakas ottaa yhteyttä joko minuun tai suunnittelijaan. Sovitaan toimitus­sisältö, aikataulu sekä muut yksityis­kohdat ja laaditaan sen pohjalta sopimus. Tämän jälkeen voidaan aloittaa teollisuushallin varsinainen suunnittelu. Suunnitelman pohjalta lähden etsimään ja kilpailut­tamaan tavaran­toimittajia eri elementeille, kuten betoni­elementeille, ulkoseinille, katto­ristikoille ja katto­pelleille. Käydään tarjoukset läpi, suoritetaan valinnat ja tehdään tilaukset. Tämän jälkeen pyydän tarjoukset teollisuus­hallin rakentamisesta. Yhdessä asiakkaan kanssa valitaan sopivin toimittaja/­toimittajat toteuttamaan hallin pystytys. Koko projekti vie aikaa noin 3-6 kuukautta hallin koosta ja toteuttamis­ratkaisusta riippuen.

Yhteistyö­kumppaneita:

 

Avainsanat: teollisuushalli, varasto, varastotila, tuotantotila, karjasuoja, konehalli, suunnittelu, rakentaminen

Palvelua rakentajille jo vuodesta 1987!